FEEDBACK TERKINI PESAKIT PSORIASIS!

FEEDBACK TERKINI PESAKIT PSORIASIS!

posted in: Artikel Umum | 2

 

Testimoni terbaru ini datang daripada pesakit kami yang berasal dari Negeri Johor Darul Takzim. Pesakit ini telah disahkan dengan penyakit psoriasis sejak 6 tahun yang lalu, iaitu ketika berusia 15 tahun lagi.

Dalam usaha mencari jalan untuk memulihkan keadaan kulitnya yang semakin kronik, pelbagai jenis rawatan telah dicuba untuk memulihkan psoriasis. Contohnya, ubat-ubatan yang berharga murah sehinggalah suntikan steroid yang berharga RM2000 (sekali suntik).

Pada suatu ketika apabila suntikan steroid yang dos tinggi sudah tidak lagi berkesan ke atas badannya, pesakit ini disarankan pula suntikan steroid yang berharga RM10,000(sekali suntik). Pada awal 3 bulan yang pertama, selepas mengambil suntikan tersebut, kulit pesakit memang seolah-olah kembali normal namun malang tidak berbau,  psoriasis mula keluar semula apabila kesan steroid semakin pudar daripada sistem badan pesakit ini. Pesakit ini juga pernah mengadu bahawa kerap pengsan ketika bersukan sejak mengambil suntikan RM10,000 di klinik swasta yang terkemuka.

Pesakit ini memulakan rawatan di Luqman Herbs Centre pada Disember 2015.  Pesakit ini telah melalui proses rawatan yang ada kalanya membuatkan pesakit ini hampir berputus asa dengan rawatan kami, namun kini keyakinan pesakit ini semakin bertambah apabila keadaan kesihatannya semakin pulih. Pesakit ini telah menunjukkan kesan pemulihan yang positif berbanding pada masa awal menjalani rawatan.

 

 

 

 

 

MENYEDIHKAN! Ibu kepada pesakit ini pernah bercerita kepada kami bahawa DOKTOR PAKAR KULIT yang merawat anaknya pernah Ketawakan anaknya semasa datang untuk Follow-Up.


TERUSKAN BERSAMA KAMI UNTUK UPDATES TESTIMONI DARIPADA PESAKIT-PESAKIT SEBENAR KAMI….

2 Responses

  1. More info!

    • LHC Author LHC

      Good day to you. Kindly whatsapp the LHC Admin at +6012-9160037 for more info. Thank you.

Leave a Reply